Team Total Betong i Nordsjørittet 2019

Ikke lenge etter Nordsjørittet 2018 ble det i regi av Einar Iversen, en av våre ivrigste sykelister, startet et Team Total Betong som skulle trene seg opp til Nordsjørittet 2019. Det hele ble gjort som en sosial hendelse der alle kunne være med, og alle ventet på alle. Her var målet at flest mulig skulle gjennomføre og komme i mål som et lag.

Initiativet fikk raskt oppslutning fra ledelsen, og egne drakter med vår nye logo ble designet samt startkontingent betalt.

Gjennom hele våren og sommeren i forkant av rittet ble det arrangert breddeturer der alle kunne være med. Einar Iversen og Einar Vigrestad la opp løyper som skulle forberede de ikke fullt så rutinerte på hva som kunne komme av utfordringer. En av turene gikk fra Egersund til Bryne i Nordsjøritt ruta, noe som var nyttig lærdom for de som skulle sykle for første gang.

På selve ritt dagen stilte Total Betong med 8 utøvere, som alle gjennomførte i mer eller mindre god stil. Flott vær og herlig stemning i løypa gav mersmak til neste år!