28.04.2021

KLINKEN-OPPDATERING 

Betongarbeidene går fremover på Klinken, vår Totalentreprise for K2 Bolig i Klinkenberggata i Stavanger. Veggene i parkeringskjelleren er ferdig støpt og vi er nå i gang med det stedstøpt betongdekket over kjelleretasjen.

Prosjektet består av 11 leiligheter og to næringslokaler. Bygget går over fire etasjer med tilhørende parkeringskjeller under bakkenivå.

På grunn av trang tomt og tilnærmet 100% utnyttelsesgrad, så har vi vært nødt til å stenge av Klinkenberggata slik vi har plass til et lite riggområde for utstyr og materiell. Nå ser vi frem til vi får gravd inntil bygget og får litt mer boltreplass.

Betongarbeidet vil pågå frem til sommeren og kundene kan se frem til innflytning i de flotte leilighetene i løpet av andre kvartal 2022.

 

Mer informasjon fra byggherre kan finnes på følgende link: https://k2-stavanger.no/prosjekt/klinken/