17.08.2022

Bykronen

Bykronen og Total Betong har idag inngått en totalentreprise om bygging av boliger og rehabilitering av næringsbygg i Stavanger til en verdi av over 500 mill.  Prosjektet ligger i Løkkeveien 97-99 i Stavanger sentrum og boligdelen består av fire bygg med totalt 67 leiligheter. I tillegg skal den gamle bilhallen til Torleif Sunde (Hallen) som er på totalt 3400m2 stå ferdig renovert 1 desember 2023. Det er Storebrand Skagenfondene som er leietager av hele hallen og som skal ha sitt kontor i Stavanger der.

Denne uken starter rivearbeidet og når søknader er godkjent settes spaden i jorda og byggingen er i gang. Eierne til prosjektet K2 Bolig AS og Camar Eiendom AS har bestemt seg for at de vil starte byggingen så snart dette er på plass. Salgsstart på Bykronen var 9 mai og det er allerede solgt 50%. Av toppleilighetene er det kun 2 som ikke er solgt. Prisen på leilighetene varierer fra ca 3,5 mill til 45 mill.

Beliggenheten til prosjektet er helt unik med utsikt til Ryfylke og Vågen i Stavanger. Stavanger sentrum er 4 minutters gange gjennom hyggelige gamle Stavanger. Prosjektet vil gi et løft til hele området og forsterke gang og sykkelforbindelsen mellom sentrum og Bjergsted.

Boligene i prosjektet er planlagt ferdigstilt 3.kvartal 2025.

Vi er svært takknemlige og stolte for å bli valgt som totalentreprenør for dette spennende og utfordrende prosjektet!

Prosjektkontor er allerede etablert på byggeplass og prosjekteringen er godt i gang.