Om oss

Total Betong er en nasjonal aktør innen totalentreprenørbransjen. Vi utvikler og leverer alle typer bygg og anlegg, og har opparbeidet spisskompetanse innen settefiskanlegg. Betongavdelingen vår har god kapasitet og leverer betongentrepriser til alle kunder. Vi har godkjenning i den høyeste tiltaksklassen, T3.

Total Betong har oppdrag langs hele Norges kystlinje fra nord til sør, med hovedkontor i Bryne på Jæren og avdelingskontor i Bodø.

Fokus på helse, miljø og sikkerhet er høyt hos oss. Vi vil at alle skal ha en trygg og god arbeidsplass. Målet er null skader. Vi jobber systematisk og har digitalisert oppgavene som gir oss en effektiv og kontinuerlig forbedring.

Siden starten i 2011 har Total Betong gjennomført mer enn 250 prosjekter. Våre dyktige og erfarne medarbeidere særpreges av gjennomføringskraft og evne til å se gode løsninger. Vi er i forkant når det gjelder å ta i bruk ny teknologi, og vi utfordrer gjerne tradisjonelle løsninger. Gjennom tett samspill med kundene utvikler og bygger vi prosjektene – der kunden er.

Vi i Total Betong er opptatt av at alle skal trives på jobb. Et løsningsorientert miljø der det både er høyt under taket og høyt tempo skaper entusiasme og engasjement. Vi er et ungt firma, og mange av de ansatte har kunnet være med på å bygge og påvirke arbeidsmiljøet fra starten.

Jobbene våre gir stadig nye og spennende utfordringer. Det liker vi! Utfordringer stiller krav til oss som fagfolk, og en god dag på jobb er en dag der vi har løst utfordringer på en god måte samtidig som vi har holdt framdriften i prosjektet.

Vår visjon:
– Vi skal bygge sterke relasjoner, nye muligheter og varig stolthet.

Sterke relasjoner
Holder over tid, blir sterke fordi vi er ryddige, oppmerksomme, utradisjonelle og mulighetsorienterte. Vi tar godt vare på medarbeidere, samarbeidspartnere og kunder.

Nye muligheter
Utvikling og ambisjon, en spennende bedrift. Være i forkant ved bruk av ny teknologi, utfordre tradisjonelle løsninger.

Varig stolthet
Levere skikkelig arbeid med gjennomført kvalitet. Kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere skal være stolte av resultatet i lang tid.